Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: “Θυμάμαι πάντα τον Ολυμπιακό”

Μπαρτζώκας: “Θυμάμαι πάντα τον Ολυμπιακό”

Khimki Bartzokas

Χίμκι και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο (12/10, 20:00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε κάποιες δηλώσεις. Ο κόουτς της Ρώσικης ομάδας αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από τον Ολυμπιακό και είναι περίεργος και ανυπομονεί για το πρώτο ματς της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

“Θυμάμαι πάντα γλυκά το διάστημα που ήμουν στον Ολυμπιακό. Πέρασα πάνω από 2 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κατακτήσαμε την Euroleague και το Διηπειρωτικό. Έχω καλά αισθήματα για όλους στην ομάδα, είμαστε ακόμα φίλοι.

Το πρώτο ματς της σεζόν πάντα ξεχωρίζει. Ανυπομονούμε γι’ αυτό με ενθουσιασμό. Κανείς δεν είναι ακόμα έτοιμος αυτή την στιγμή, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλες οι ομάδες έκαναν σκληρή προετοιμασία και για πολλούς λόγους, αρκετοί παίκτες απουσίαζαν. Είμαι περίεργος να δω πως θα προσαρμοστούν η Χίμκι και ο Ολυμπιακός σε αυτή την κατάσταση, δεδομένης της σημασίας κάθε παιχνιδιού, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Προτεραιότητά μας είναι η σταθερότητα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό του, ενώ παρέμειναν και οι Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς. Φυσικά και ήρθαν νέοι παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Βεζένκοβ, που ξεχωρίζει. Με την έλευση του νέου προπονητή, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αλλάξει φιλοσοφία στο παιχνίδι του, προτιμά πιο γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…