Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: “Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις την ώρα του αγώνα”

Μπαρτζώκας: “Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις την ώρα του αγώνα”

bartzokas 1

Στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι θα αγωνιστεί η Χίμκι την αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Ρώσοι μετρούν 0/3 στην αρχή της σεζόν και θέλουν την Πέμπτη (25/10, 21:45) απέναντι στους Ιταλούς να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην εξαιρετική φόρμα που διανύει η ιταλική ομάδα και πως για να έχει ελπίδες  η ομάδα του για την νίκη θα πρέπει να δείξει συνέπεια στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

“Το Μιλάνο είναι σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που έδειξε τόσο στα ματς της EuroLeague, όσο και σε αυτά του ιταλικού πρωταθλήματος. Διαθέτει φοβερό επιθετικό ταλέντο και αυτό φαίνεται από τους 95, τους 100 και τους 107 πόντους έχει πετύχει στα τελευταία παιχνίδια. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις την ώρα του αγώνα, ειδικά στον τρόπο που θα αμυνθούμε.

Πρέπει να δείξουμε συνέπεια στην άμυνα αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Επίσης έχει να κάνει και με την σωματική κατάσταση των παικτών. Έχουμε 5 ματς σε 11 μέρες και δεν προσπαθούμε μόνο να ετοιμάσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και να ξεκουραστεί η ομάδα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…