Κεντρική NBA Μπαντενχόλζερ: ”Θέλω να σουτάρει ο Γιάννης”
NBA

Μπαντενχόλζερ: ”Θέλω να σουτάρει ο Γιάννης”

giannis antetokounmpo

Δηλώσεις έκανε ο νεοφερμένος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και αναφέρθηκε στον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρά την σπουδαία εμφάνιση που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη των Μπακς, είχε ένα μελανό σημείο, το 0/7 τρίποντα.

Ο Μάικ Μπαντενχόλζερ δεν πτοείται και τον προτρέπει να σουτάρει όταν είναι ελεύθερος:

”Ο Γιάννης είναι έξυπνος, καταλαβαίνει πολλά από μόνος του και δεν χρειάζεται τη δική μου βοήθεια. Όσο συνεχίζει να εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του και να πασάρει, να διαβάζει σωστά και να παίρνει καλές αποφάσεις, θα είναι μια χαρά. Θέλω να είναι τέλειος, ίσως αυτή να είναι η κατάρα του. Κι όταν είναι ελεύθερος θέλω να σουτάρει, να έχει αυτοπεποίθηση και να παίρνει τις προσπάθειες όταν είναι ελεύθερος. Είμαι σίγουρος πως και ίδιος ψάχνει συνέχεια τρόπους για να γίνεται καλύτερος και για μας αυτό είναι σπουδαία υπόθεση”,

”Πιστεύω πως σε αρκετές στιγμές παίξαμε όπως θέλουμε να παίξουμε. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση, ίσως επηρεαστήκαμε και από την ατμόσφαιρα παίζοντας για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο. Νιώθουμε πως μπορούμε να γίνουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής. Αν κάνουμε ό,τι πρέπει, θα φτάσουμε εκεί που πρέπει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…