Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ”

Μπάνκι: “Να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ”

luka banki aek

O Λούκας Μπάνκι σε δηλώσεις του μίλησε για το κακή παρουσία  της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι, και στην συνέχεια πρόσθεσε πως η Ένωση θα πρέπει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο ενόψει της πρεμιέρας του BCL με αντίπαλο την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός :

“Ίσως να είναι στα φαβορί για φέτος. Φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ έχει βελτιωθεί με ομάδες όπως η Χάποελ, η Μπάμπεργκ και η Βίρτους. Έχουν υπογράψει πολύ καλούς παίκτες. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία”.

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: “Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι ίδιο, όπως και η διάθεση, αλλά και η προσέγγιση. Είμαι απογοητευμένος γιατί όπως παίξαμε δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Είχαμε προβλήματα με τον Ξανθόπουλο, που ήταν ένα σοκ για εμάς. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Δείξαμε ότι στην πρώτη περίοδο μπορούμε να παίξουμε καλά. Ήμασταν απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε τα προβλήματα στα φάουλ και το Περιστέρι έδειξε πολύ καλή εικόνα για να δώσει έμφαση στα λάθη μας. Τα τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καλό, αλλά ήταν αργά για εμάς. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε. Αυτό το κομμάτι με κάνει πιο απογοητευμένο. Δεν ήταν αυτό που δείξαμε στις 7 εβδομάδες προετοιμασίας”.

Για την Χάποελ Ιερουσαλήμ: “Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που τρέχει το γήπεδο και μπορεί να σκοράρει πολύ. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Εάν χαλαρώσουμε πραγματικά θα αλλάξει το παιχνίδι η Χάποελ. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στη διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να παίξουμε με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…