Κεντρική Διεθνή Μπαγκάτσκις για Ζήση: “Πραγματικός άντρας, μαχητής και πολύ σημαντικός για την Μπάμπεργκ”

Μπαγκάτσκις για Ζήση: “Πραγματικός άντρας, μαχητής και πολύ σημαντικός για την Μπάμπεργκ”

Ο Αϊνάρς Μπαγκάτσκις μίλησε για την ήττα της Μπάμπεργκ από την ΑΕΚ, αποθεώνοντας, παράλληλα, τον Νίκο Ζήση, τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθεί για 2-3 εβδομάδες.

“Όπως ειδατε παίξαμε χωρίς τον Νικο. Δεν θέλω να πω τι ποσοστό της ομάδας είναι ο Νίκος, αν είναι 50% ή παραπάνω, αλλά είναι πολύ σημαντικός, διότι είναι χειριστής. Η ΑΕΚ είναι έμπειρη ομάδα και έβαλε έξτρα πίεση πάνω στον Ράις, που ουσιαστικά ήταν ο μόνος χειριστής που μας είχε μείνει. Δεν θελω να πω δικαιολογίες.

Η ΑΕΚ είναι έμπειρη, επιθετική ομάδα και ξέρει πώς να παίξει. Κάναμε 18 λάθη, που είναι πάρα πολλά για την ομάδα μας. Ήμαστε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, παρότι παίζαμε χωρίς χειριστή, αλλά κάναμε ηλίθια λάθη στην αμυνα, που είναι απαράδεκτα. Το μπάσκετ είναι να είσαι επιθετικός και να πιέζεις. Δεν μπορώ να πω τίποτα για την επίθεση, βάλαμε σχεδόν 90 πόντους. Η ΑΕΚ πήρε αυτό το παιχνίδι, να δούμε τι κρύβει η συνέχεια”.

Για τον τραυματισμό του Νίκου Ζήση, είπε: “Ο Νίκος είπε ότι νιώθει καλά. Θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός. Ο Νίκος είναι πραγματικός άντρας, μαχητής και είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μάλαγα – Λαύριο 86-70: «Εγκλωβίστηκε» κι έχασε

Το Λαύριο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό κόντρα στη Μάλαγα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με…