Κεντρική Basket League Μούρτος: “Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας”

Μούρτος: “Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας”

mourtos

Στο προσωπικό του blog για το παιχνίδι με τον Κολοσσό μίλησε ο παίκτης του Ήφαιστου, Σπύρος Μούρτος. Ο γκαρντ της ομάδας της Λήμνου έγραψε για το παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου και για το ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Επίσης τόνισε πως θέλει η ομάδα του να πάρει την νίκη για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη που δείχνει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

“Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας

Καλησπέρα σε όλους,

Μετράμε αντίστροφα για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι και είναι ιδιαίτερα σημαντικό, κόντρα στον Κολοσσό. Όπως έχετε ενημερωθεί, δύο ημέρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανακοινώθηκε sold out και αυτό σημαίνει πώς γι’ ακόμα μία φορά το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα είναι κατάμεστο.

Είναι απίστευτη η στήριξη του κόσμου καθώς όλη η Λήμνος έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα και ανυπομονούμε να ζήσουμε ξανά μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Φυσικά, το μυαλό μας βρίσκεται απόλυτα στο αγωνιστικό κομμάτι και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για να μην κάνουμε λάθη των προηγούμενων αναμετρήσεων.

Η αλήθεια είναι πώς απέναντι στον Ολυμπιακό δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Σαφώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε κάθε ματς επιβάλλεται να παλεύουμε και να δίνουμε το 100%. Αυτό στοχεύουμε να κάνουμε στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο αντίπαλός μας χρειάστηκε δύο παρατάσεις, ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κύμη και το κατάφερε. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μία μαχητική ομάδα με καλούς ξένους και τον Δημήτρη Μαυροειδή που έχει εμπειρία από την Basket League και είναι σημείο αναφοράς επιθετικά.

Από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια, έχει αποδειχτεί πώς το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καμία αναμέτρηση δεν είναι εύκολη. Είμαστε έτοιμοι όμως, να δείξουμε ότι δουλεύουμε στο σωστό δρόμο και ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας και βέβαια να τον ευχαριστήσουμε με μία νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…