Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μουράτος: “Χαμηλά το κέφαλι, μία απλή νίκη κάναμε”

Μουράτος: “Χαμηλά το κέφαλι, μία απλή νίκη κάναμε”

peristeri ifaistos vasilis mouratos

Η επιστροφή του Περιστερίου στην Α1 συνδυάστηκε με μια τεράστια νίκη επι της κυπελλούχου ΑΕΚ και ο Βασίλης Μουράτος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά:

Βασίλη, σίγουρα ονειρευόμασταν αυτό το ξεκίνημα αλλα πίσω απο αυτή τη νίκη, κρύβεται και πολλή δουλεια. Ποια στοιχεία σας έδωσαν το ροζ φύλλο;

“Θέλαμε πολυ αυτό το αποτέλεσμα, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλα είχαμε δουλέψει αρκετά. Προετοιμαστήκαμε εξαιρετικά, όπως και για το κύπελλο, ήμασταν απο την αρχή πιστοί στο πλάνο και αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Το μέγεθος του ονόματος της ΑΕΚ, σας έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη;

“Σιγουρα μας έδωσε κίνητρο, η ΑΕΚ είναι πολυ μεγάλη ομάδα, είχε μια επιτυχημένη χρόνια πέρυσι με δυο τίτλους και το ροστερ της είναι ποιοτικό με παίκτες αναγνωρισμένης κλάσης. Ακόμη κι όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ, περιμέναμε ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει. Παρόλα αυτά, έχουμε δουλέψει πολυ καλά, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη δουλεια διότι είμαστε ακόμη στην αρχή”.

Για τρία δεκάλεπτα ήσασταν εκπληκτικοί αλλα στο τέλος η ΑΕΚ μείωσε. Θεωρείς πως έπαιξε ρόλο η διαφορά και χαλαρώσατε;

“Θεωρω πως δεν χαλαρωσαμε. Ήταν δεδομένο πως η ΑΕΚ θα αντιδράσει. Βγάλαμε ενέργεια στα τρία πρώτα δεκάλεπτα αλλα στο τελευταίο, η ΑΕΚ έβαλε μεγάλα σουτ στην προσπάθεια της να γυρίσει το παιχνίδι. Μείναμε όμως ψύχραιμοι και πήραμε μια μεγάλη νίκη”.

Να περιμένουμε μεγάλα πράγματα εφέτος απο το Περιστέρι;

“Εμεις κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Είμαστε καινουργια ομαδα, με οργανωμενη διοίκηση, εκπληκτικό κόσμο και είμαστε όλοι δεμένοι. Καναμε απλά μια νίκη και τίποτε άλλο”.

Την επόμενη αγωνιστική παίζετε με τον Προμηθέα. Τι πιθανότητες δίνεις να αποδράσετε με το διπλό;

“Ο Προμηθεας είναι παρά πολυ καλή ομάδα, με γεμάτο ροστερ και έχει ανεβεί επίπεδο. Θα έλεγα πως είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μας εξιτάρει. Θα προετοιμαστούμε και πάλι πολυ καλά, θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν και θα τους κοιτάξουμε στα ίσια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

«Λύγισε» ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την στήριξη της»

«Λύγισε» ο Βασίλης Σπνούληε κατά την βράβευση του. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε στα χέρια …