Κεντρική Basket League “Θέλω να βλέπω τα αρνητικά στοιχεία μιας καλής εμφάνισης”

“Θέλω να βλέπω τα αρνητικά στοιχεία μιας καλής εμφάνισης”

moreira

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Γιανίκ Μορέιρα, ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη επί του Ρεθύμνου με 81-64. Παρά το double double που πέτυχε (16 πόντους και 14 ριμπάουντ) στάθηκε στα λάθη και στο γεγονός ότι μαθαίνει μέσα από αυτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν μία καλή νίκη για εμάς. Κάνουμε προσπάθειες για να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν το καλύτερο για εμάς. Να μπορέσουμε να βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός».

Για το που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα:

«Θεωρώ ότι σε σχέση με το πως παρουσιαστήκαμε σήμερα, πρέπει να έχουμε καλύτερη επικοινωνία στην άμυνα, να μιλάμε περισσότερο. Γιατί ενώ ξεφύγαμε στο σκορ, τους δώσαμε τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και μία βελτίωση λίγο πάνω στα ριμπάουντ γιατί σήμερα χάσαμε αρκετά».

Για τα πρώτα συμπεράσματα:

«Το συμπέρασμα μου είναι ότι η λίγκα είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να προσπαθείς στο μάξιμουμ από το πρώτο λεπτό. Θα αντιμετωπίσεις δύο, ίσως και τρεις φορές κάποιες ομάδες και δεν είναι εύκολο να τις κερδίσεις σε όλα τα ματς. Ακόμα και τις θεωρητικά πιο αδύναμες, αν παίξεις άσχημα θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Άρα θέλει μεγάλη προσοχή σε όλα τα παιχνίδια».

Για το ματς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο:

«Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στο ματς με τη Βενέτσια που έρχεται».

Για την Βενέτσια:

«Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Από αύριο θα ασχοληθούμε, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα.

Όσον αφορά τη διοργάνωση, είναι πολύ δύσκολη. Το γεγονός ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, δεν μας δίνει χρόνο να προετοιμαστούμε αρκετά και δεν έχουμε χρόνο να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας. Σήμερα δηλαδή νικήσαμε, αλλά δεν προλαβαίνουμε να το χαρούμε γιατί από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

Για την εμφάνιση του και το double double:

«Περιμένω από τον εαυτό που να είμαι ακόμα καλύτερος και να δώσω περισσότερα. Τα λάθη που έκανα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν. Θέλω να βλέπω τα αρνητικά σημεία του παιχνιδιού μου μετά από μία καλή εμφάνιση και να τα βελτιώνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…