Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με την προσοχή στην Μακάμπι

Με την προσοχή στην Μακάμπι

panathinaikos 1

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (11/10, 21.00), που θα είναι το πρώτο για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στην φετινή Εuroleague.

O Ισπανός τεχνικός προπόνησε του παίχτες του  στο ΟΑΚΑ,δίχως να αντιμετωπίζει  προβλήματα με τραυματισμούς και ελπίζει σε ακόμη μια νίκη της ομάδα του,μετά από αυτές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας της “πράσινης” ΚΑΕ ενημέρωσαν σχετικά με τις πωλήσεις των εισιτηρίων της αναμέτρησης αλλά και για τις κάρτες διαρκείας:

“Η διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα, όλων των υπόλοιπων εντός έδρας αναμετρήσεων της Euroleague, καθώς και των καρτών διαρκείας συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την Πέμπτη 11/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ διαθέτοντας εισιτήρια για τον αγώνα με τη Maccabi FOX Tel Aviv και όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας της Euroleague. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…