Κεντρική Basket League Με παρουσία προέδρου η προπόνηση της Κύμης

Με παρουσία προέδρου η προπόνηση της Κύμης

44283529 251959815466844 6900248432884056064 n

Με τον πρόεδρο της ομάδας, Αλέξανδρο Θεοδώρου, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κύμης για την δύσκολη συνέχεια της Basket League.

Το δελτίο τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

Η σημερινή προπόνηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης διεξήχθη παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου. Ο κ. Θεοδώρου πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους παίκτες, δίνοντας τους συγχαρητήρια για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τους ανέφερε ότι στα μάτια του ήταν εμφανής η θέληση, το πάθος και το κίνητρο που είχε όλη η ομάδα σε αυτό το ματς, στοιχεία που τους ζήτησε να τα διατηρήσουν σε όλο το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να κεφαλαιοποιήσουν με μεγάλες νίκες τις καλές τους εμφανίσεις. Προσέθεσε ότι αυτήν την στιγμή η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ρόδο με τον Κολοσσό και πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να τηρήσει το πλάνο των προπονητών για να πάρει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη.

Τέλος, ο κ. Θεοδώρου τόνισε ότι είναι απολύτως ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συμπεριφορά των παικτών, από το οικογενειακό κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους που, μαζί με την απόδοση τους στο παρκέ, δικαιώνουν απολύτως την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που επέλεξε το καλοκαίρι να τους φέρει στην ομάδα. Κλείνοντας, ευχήθηκε να μείνουν όλοι οι αθλητές μακριά από τους τραυματισμούς και να οδήγησουν την Κύμη σε πολλές επιτυχίες!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…