Κεντρική Διεθνή Μαργαρίτης: “Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο…”

Μαργαρίτης: “Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο…”

vaggelis margaritis paok nanter

Εμφανώς χαρούμενος ήταν στις δηλώσεις του μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ναντέρ, ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Μαργαρίτης, ενώ στην συνεχεία τόνισε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτελεί τέτοιες βολές.

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ματς κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλοι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης:

“Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται εύκολο καθώς πρόκειται για βολή αλλά εκείνη την ώρα δεν είναι. Κατάφερα να μείνω ήρεμος και να έχω τη συγκέντρωση και με λίγη τύχη καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που την είχαμε πολύ ανάγκη για να μείνουμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση”.

Για την κραυγή μετά τη λήξη:

“Είναι από τα αρνητικά αποτελέσματα και την πίεση καθώς εάν χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θέλαμε τη νίκη και μου βγήκε αυτό το αίσθημα”.

Για το αν η ομάδα έπρεπε να αποδείξει κάτι σήμερα με μια νίκη:

“Δε νομίζω να χρειάζεται η ομάδα ν’ αποδείξει κάτι στα παιχνίδια της. Η ομάδα προσπαθεί κάθε φορά να πάρει τη νίκη. Δε νομίζω γενικότερα να έχουμε ν’ αποδείξουμε κάτι”.

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου που έρχεται:

“Ειδικά στο κύπελλο δε μας πηγαίνει καλά όλα τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα παιχνίδι do or die κι έχουμε κάποιες ημέρες για να ετοιμάσουμε την ομάδα μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν έχει πολλές ημέρες που χάσαμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Για τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας:

“Δυστυχώς η ομάδα είχε και πολλούς τραυματισμούς. Για τις αλλαγές δεν έχω να πω κάτι. Είναι θέμα της διοίκησης. Σίγουρα αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για το ρυθμό της ομάδας αλλά ήρθαν παίχτες έμπειροι, όπως ο Τέπιτς, που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα.  Οι τραυματισμοί μας έχουν κρατήσει λίγο πίσω αλλά πιστεύω πως θα βρούμε χρόνο για να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι από τη στιγμή μάλιστα που, με εξαίρεση τον Απόλλωνα (σ.σ. Τσόχλας) έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …