Κεντρική Β' Εθνική Μανδραϊκός: Παρουσίασε την ομάδα της σεζόν 2018-2019 (vid)

Μανδραϊκός: Παρουσίασε την ομάδα της σεζόν 2018-2019 (vid)

Ο Μανδραϊκός προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα της Μάνδρας σε μία λαμπρή εκδήλωση χθες (03/10) παρουσίασε την ομάδα της σεζόν 2018-2019, ενώ παράλληλα βράβευσε και τους χορηγούς, που στηρίζουν τον Μανδραϊκό.

Αναλυτικά:

“Στην κατάμεστη αίθουσα του νέου πνευματικού κέντρου Μάνδρας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών έγινε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ καθώς και η βράβευση των χορηγών της ομάδας.Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών κ.Κριεκούκη Ιωάννα, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Μακάριος Μάτσος, ο ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φαρμάκης Ταξιάρχης , οι Αντιδήμαρχοι κ.Ρόκας Περικλής, Αδάμ Ιωάννα, Δρίκος Σπύρος,η Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π κ.Νερούτσου Αλεξία, οι πρόεδροι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής εκπαίδευσης κ.Παπακωνσταντής Μελέτης και Δούκας Αναστάσιος,ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π κ.Κανάκης Χαράλαμπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κανάκης Γιώργος, Κώνστας Βασίλης, Κανάκης Κώστας και Τώρος Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ Α.Ο κ.Πέτρου Κωνσταντίνος, η Εκπρόσωπος του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ τμήματος Βόλλευ κ.Πέτρου Σωτηρία, ο Ταμίας του Τρίτωνα κ. Λούπας Στέλιος,ο Πρόεδρος και ο Γενικός αρχηγός του Γ.Α.Σ.Μ κύριοι Λινάρδος Ιωάννης και Τζαβαρής Σπύρος, ο στρατιωτικός ιατρός του πολεμικού ναυτικού κ.Παπανικολάου Νίκος, ο επίτιμος αρχηγός της ομάδας μας Ψηλέας Νίκος , η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Συνταξιούχων Μάνδρας κυρία Ρούτη Μαρία, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Μάνδρας κ.Πέππας Ιωάννης και η βαλκανιονίκης αμαζόνα κ. Κούπενου-Ράπτη Ευαγγελία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ κ.Παπανικολάου Μελέτη, στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν η Δήμαρχος κ.Κριεκούκη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Φαρμάκης Ταξιάρχης. Στη συνέχεια η συντονίστρια της βραδιάς κ. Περδικούρη Φένια έκανε ενα μινι απολογισμό των δράσεων της διοίκησης για την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε.

Σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε παρουσίαση της ανδρικής ομάδας με τον αρχηγό της ομάδας Νικο Γεωργοπαπαδάκο να δίνει τον παλμό. Ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας και Ξεχωριστή Βαρύτητα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία του εφοπλιστή κύριου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ και σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης απο την ομάδα μας για την προσφορά του στον σύλλογο μας του απονέμηθηκε τιμητική πλακέτα. Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το άκουσμα του νέου ΥΜΝΟΥ της ομάδας μας ο οποίος δημιουργήθηκε και μελοποιήθηκε απο την γνωστή τραγουδίστρια ΕΥΔΟΚΙΑ και τους άξιους συνεργάτες της μουσικούς ΣΩΤΗΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥΛΑΚΗ, οι οποίοι παρουσίασαν ένα εξαιρετικό ύμνο,ο οποίος στο ακουσμά του ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα. Η Διοίκηση τους απένειμε τιμητικές πλακέτες για την ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ προσφορά τους στην ομάδα μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δύο συμβολικά δώρα(ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ CD ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ) σε όλους τους χορηγούς δηλώνοντας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στήριξη τους σε δύσκολες εποχές .Μετα το πέρας της εκδήλωσης δόθηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους”.

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Αποχώρησε η XBA απο το πρωτάθλημα

Η Πανδημία δημιούργησε πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε πολλ…