Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Λυκογιάννης: “Καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”

Λυκογιάννης: “Καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”

likogiannis

Σε δηλώσεις του  ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, αφού πρώτα ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους, μίλησε για τις απουσίες και το φετινό ρόστερ. Στην συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Χολαργού:

“Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλαμε να κάνουμε μια συγκεκριμένη διαχείριση καταστάσεων, τηρουμένων των αναλογιών και πιστεύω πως εξαίρεση κάποιους παίκτες το καταφέραμε και στο χρόνο που μοιράστηκαν οι παίκτες. Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει, γιατί δεν είχαμε τόσες απουσίες το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Ο Ντόρσεϊ σίγουρα θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο τραυματισμός του Χόκινς δεν ήταν τόσο σοβαρός, αύριο θα δοκιμάσει να παίξει χωρίς επαφές και το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή, ώστε να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό για τα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…