Κεντρική Διεθνή Λάσο για Ντόντσιτς: ”Έχει άστρο ο Λούκα, θα πετύχει στο NBA”

Λάσο για Ντόντσιτς: ”Έχει άστρο ο Λούκα, θα πετύχει στο NBA”

laso doncic

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ Λούκα Ντόντσιτς ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του για την επιτυχία του στον ”μαγικό” κόσμο του NBA.

Σε ερώτηση που του έγινε ο Πάμπλο Λάσο τόνισε:

”Τα πηγαίνει πολύ καλά, είναι ένα αγόρι που έχει άστρο. Με τον Λούκα πάντα είχα την αίσθηση πως στο παρκέ θα κάνει κάτι καλό, είναι ένα αγόρι που μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ καλά», είπε αρχικά, για να προσθέσει «Είμαι πολύ αισιόδοξος, όχι επειδή είναι αστέρι, αλλά επειδή είναι σπουδαίος παίκτης.

Θεωρώ ότι βρίσκεται σε έναν οργανισμό που έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ως παίκτης, από την ιστορία της ομάδας, από τον προπονητή, από την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει όλοι και του εύχομαι καλή τύχη σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έπαιζε μέχρι πρότινος. Είναι έξυπνος και πρόκειται να προσαρμοστεί. Του εύχομαι καλή επιτυχία”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:”Δεν θα μείνω ξύπνιος μέχρι αργά. Θα κοιμηθώ για λίγο και σίγουρα θα δω τα παιχνίδια του, αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να κοιμηθώ. Δεν είναι στη σκέψη μου να κάθομαι μέχρι αργά να βλέπω τους αγώνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…