Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κυανέρυθρος σεφτές από… νωρίς

Κυανέρυθρος σεφτές από… νωρίς

panionios 1

Η νίκη επί του Άρη πέραν όλων των άλλων κερδών που του προσέφερε, επέτρεψε στον Πανιώνιο να φτάσει σε επιτυχία στον πρώτο μήνα της Betshop Basket League κάτι που δεν έκανε στις δύο προηγούμενες παρουσίες του σε αυτήν. Οι Νεοσμυριώτες σημείωσαν την πρώτη νίκη τους στο περσινό Πρωτάθλημα στον μήνα Δεκέμβριο όταν για την 9η αγωνιστική επιβλήθηκαν εντός έδρας των Τρικάλων BC Aries με 82-76 ενώ στην προηγούμενη παρουσία τους στην κατηγορία, το 2014-15, άνοιξαν… λογαριασμό στις 22 Νοεμβρίου με την εντός έδρας νίκη επί του Κόροιβου με 74-69.

Ενδιαφέρουν κι αυτά…

 *Η σημερινή νίκη του Πανιωνίου ήταν και η πρώτη που σημείωσε στον πάγκο της ομάδας ο Κρις Χουγκάζ σε σύνολο 15 αγώνων Πρωταθλήματος.

*Ο κορυφαίος του σημερινού Πανιωνίου Τζίμι Τέιλορ έκοψε τέσσερα σουτ αντιπάλων και ισοφάρισε το ρεκόρ περιόδου στα κοψίματα αφού αυτήν την επίδοση είχε φτάσει στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ήφαιστο ο Στεφάν Λάσμε.

*Ο Άρης έκανε θραύση στα επιθετικά ριμπάουντ έχοντας ακριβώς τον τριπλάσιο αριθμό σε σχέση με εκείνον του Πανιωνίου. Είχε 18 -έναντι έξι των γηπεδούχων- που αποτελούν ρεκόρ περιόδου για την Betshop Basket League αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 16 που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα στο Λαύριο.

*Χάρη σε αυτά ο Άρης έφτασε τα 47 στο σύνολο και ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση αφού τόσα είχε την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, χθες η Κύμη στη Ρόδο και στην προηγούμενη αγωνιστική το Λαύριο Aegean Cargo στο Ρέθυμνο.

Bohoridis211018

Ο Μποχωρίδης 12ος πασέρ στην ιστορία του Άρη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έφτασε σε τρία προσωπικά επιτεύγματα.

*Με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 300 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

*Ο διεθνής γκαρντ έκανε την 92η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα με τους “κιτρινόμαυρους” και ανέβηκε στη 18η θέση της αντίστοιχης λίστας ξεπερνώντας τους Μιχάλη Πελεκάνο και Βαγγέλη Βουρτζούμη.

*Ακόμη ο Μποχωρίδης με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 12ος πασέρ στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έχει πλέον 138 και άφησε πίσω του τον Σάσα Βεζένκοφ (133) και τον Γιάννη Αθηναίου (137).

*Με τους 11 πόντους του στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ο Γκάρι Μπελ ξεπέρασε τους 200 στην Betshop Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…