Κεντρική Basket League Χολαργός Κώττας: “Να έχουμε αυτοπεποίθηση για να βάλουμε τα σουτ”

Κώττας: “Να έχουμε αυτοπεποίθηση για να βάλουμε τα σουτ”

Για την 4η αγωνιστική της Basket League ο Χολαργός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ (27/10, 15:45), με το παιχνίδι να έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Θωμά Κώττα καθώς θα αγωνιστεί απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο νεαρός σέντερ του Χολαργού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πολύ καλή ομάδα του ΠΑΟΚ, στην δυσκολία του παιχνιδιού όταν αντιμετωπίζεις έναν τόσο δυνατό αντίπαλο και στο ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να αφήσει πίσω την ήττα από το Περιστέρι. Επίσης έκανε έκκληση στον κόσμο βρεθεί στο γήπεδο και να τους στηρίξει στην προσπάθεια τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Παίζουμε απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο που διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ, όμως και εμείς είμαστε δυνατοί και παίζουμε στην έδρα μας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι είναι να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα, γιατί θα είναι ένα σκληρό ματς και πρέπει να έχουμε και αυτοπεποίθηση για να βάλουμε τα σουτ στην έδρα μας, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από την ήττα στο Περιστέρι.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει δύναμη και ενέργεια προκειμένου να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…