Κεντρική Β' Εθνική Κεκλεισμένων το Έσπερος – Πρωτέας Βούλας, νωρίτερα στο Δαΐς

Κεκλεισμένων το Έσπερος – Πρωτέας Βούλας, νωρίτερα στο Δαΐς

eok

Με ανακοίνωση της η ΕΟΚ ενημέρωσε πως το παιχνίδι (4/11) της Β’ Εθνικής ανάμεσα σε Έσπερο και Πρωτέα Βούλας στο Κλειστό της Καλλιθέας θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, λόγω της τιμωρίας που εκτίει η ομάδα Έσπερου. Επίσης, ενημέρωσε πως η αναμέτρηση του Δούκα με την Δάφνη Δαφνίου στο Δαΐς θα γίνει τελικά στις 14:00(4/11) αντί για τις 17:00, όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και ο αγώνας ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας  ανδρών (1ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 04/11/2018, μετά την υπ’ αριθ. 60/22-05-2018 Απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ..

Ισχύει πως δικαίωμα εισόδου σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλήτριες, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Επίσης, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος) της 04/11/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 14.00, στο Αθλητικό Κέντρο «ΔΑΪΣ»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …