Κεντρική Basket League ”Καλή ομάδα η Κύμη όμως μπορούμε να νικήσουμε”(vid)

”Καλή ομάδα η Κύμη όμως μπορούμε να νικήσουμε”(vid)

peristeri2

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Κύμη εκτός έδρας με τον Βασίλη Μουράτο και τον Κι-Κι Κλαρκ να φιλοδοξούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο νεαρός γκαρντ σχολίασε:  “Δεν βλέπουμε την Κύμη σαν μία ομάδα που θέλει να σταματήσει το ρεκόρ μας. Πρόκειται για ένα ακόμα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς, σε μια αρκετά δύσκολη έδρα. Είδαμε πως η Κύμη, στο γήπεδο της, παίζει αρκετά καλά και αποτελεί παράδειγμα το ματς με τον Ολυμπιακό όπου ήταν στον πόντο. Από κει και πέρα, θα μπούμε με την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο, καλά οργανωμένο, πλάνο με το οποίο μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι, με μοναδικό σκοπό την νίκη! Στο παιχνίδι με τον Χολαργό, η ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση για περίπου 25 λεπτά, όμως ένα στοιχείο πως είμαστε καλή και μεγάλη ομάδα και πως γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια είναι πως, καταφέραμε και κερδίσαμε χωρίς να πιάσουμε υψηλά standard απόδοσης. Επ’ ουδενί όμως πρέπει να επαναληφθεί ανάλογη εμφάνιση, ειδικά του πρώτου ημιχρόνου, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες στο παιχνίδι με την Κύμη. Νομίζω πως έχουμε αλλάξει το momentum στο μυαλό μας και θα παρουσιαστούμε αρκετά έτοιμοι.

Ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός άσσος δήλωσε:  “Η Κύμη είναι μια καλή ομάδα. Την αντιμετωπίσαμε στην διάρκεια της προετοιμασίας και έπαιξε πολύ δυνατά! Εμείς προσεγγίζουμε τον αγώνα όπως κάνουμε συνήθως, με στόχο τη νίκη. Θέλουμε να παίξουμε ομαδικό μπάσκετ και να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Θέλουμε να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο. Δεν λέμε ότι θα τους κερδίσουμε, ούτε ότι πηγαίνουμε για να χάσουμε. Θέλουμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, να είμαστε στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο. Εκεί όλα γίνονται”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…