Κεντρική Basket League ΚΑΕ Άρης: ”Η Αστυνομία έθεσε βέτο για την 28η Οκτωβρίου με Ολυμπιακό”

ΚΑΕ Άρης: ”Η Αστυνομία έθεσε βέτο για την 28η Οκτωβρίου με Ολυμπιακό”

aris pale

Ο Άρης με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα από την μεριά του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ενώ τόνισε ότι ούτε οι ”ερυθρόλευκοι”έθεσαν κάποιο ζήτημα, η μόνη πλευρά που είχε αντιρρήσεις και πήρε απόφαση να μεταφερθεί η ημερομηνία του αγώνα ήταν η Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ξεκαθαρίζει πως ήταν, από την πρώτη στιγμή, υπέρ της διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου και αυτή ήταν η πρόταση της προς όλους τους φορείς και στη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε την περασμένη Παρασκευή (19/10), στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Επιθυμία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ήταν επίσης να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση τη Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία ωστόσο, υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα πρέπει να περιφρουρήσει τη Στρατιωτική Παρέλαση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, συνεπώς δεν μπορούσε να δώσει εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού κι έθεσε βέτο ότι θα πρέπει να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αγώνας μετατέθηκε για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 17:00.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…