Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: ”Υγιές και δυνατό σύνολο ο Ολυμπιακός”

Ιτούδης: ”Υγιές και δυνατό σύνολο ο Ολυμπιακός”

itoudis

Με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Μπλατ μίλησε ο Έλληνας τεχνικός πριν την αναμέτρηση με τους ”ερυθρόλευκους”(1/11,19.00) στον ”ΣΠΟΡ FM 94,6”.

Είπε πιο συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό:

”Είχαμε δυνατά παιχνίδια μέχρι τώρα, δεν είναι το πρώτο αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλα τα τεστ είναι σοβαρά για μας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, που τα περισσότερα χρόνια αγωνίζεται για να πάει και πηγαίνει στο Final 4 με φιλοδοξίες. Έχει μια αλλαγή στη φιλοσοφία ως προς το τρανζίσιον παιχνίδι, εκδηλώνει πιο γρήγορα τις επιθέσεις του, έχει δώσει έμφαση στους δημιουργούς του, με τον Σπανούλη και τον Γκος να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο, τον Στρέλνιεκς που λείπει ή και τον Μάντζαρη, ενώ διαθέτει και παίκτες όπως ο Πρίντεζης. Ακόμη και παιδιά που έχουν λίγη ώρα την μπάλα στα χέρια τους, όπως ο Τουπάν ή ο Παπανικολάου, μπορούν να σε τιμωρήσουν. Είναι ένα δυνατό και υγιές σύνολο με ξεκάθαρες ιδέες και δυναμική στη διοργάνωση”.

Για την κατάσταση της ΤΣΣΚΑ σχολίασε:

”Κι εμείς έχουμε αρκετές προσθήκες. Ο Πίτερς είναι ρούκι στην ομάδα και στη διοργάνωση, ο Μπολομπόι επίσης, περιμένουμε την έκδοση του διαβατηρίου του, ενώ υπάρχουν επίσης ο Χάκετ και ο Ούχοφ. Προφανώς ο κορμός μας έμεινε ίδιος, κάτι που το θέλαμε, γιατί απέδειξε καλά τα προηγούμενα χρόνια. Όμως είναι καλό να έχεις ένα μεγάλο rotation, όπως θέλουν όλες οι ομάδες. Είναι νωρίς για όλες τις ομάδες, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Είχαμε τραυματισμούς, αρρώστιες, εθνικές ομάδες και ταξίδια, όπως και όλες οι ομάδες. Δεν ξέρω πότε θα είμαστε έτοιμοι. Αν είμαστε υγιείς κι όλοι μαζί μπορείς να υπολογίσεις πότε θα είσαι έτοιμος, αλλά στον αθλητισμό ποτέ δεν ξέρεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …