Κεντρική Γυναίκες Ιστορικές στιγμές για τη Νίκη Λευκάδας στην Ευρώπη!

Ιστορικές στιγμές για τη Νίκη Λευκάδας στην Ευρώπη!

niki

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το νησί της Λευκάδας αύριο καθώς η Νίκη Λευκάδας θα αναμετρηθεί με την Σπαρτάκ Νογκίνσκ από τη Ρωσία με στόχο την πρόκριση σε όμιλο του Eurocup Γυναικών.

Ο Νίκος Δουβίτσας προπονητής της ομάδας τόνισε την δυσκολία του αυριανού αγώνα,

”Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει με ψηλά γκαρντ και πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Έχει παίκτριες με εμπειρία στο θεσμό και φυσικά είναι το φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα δώσουν το 100%.

Η ομάδα μας δυστυχώς σε αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι έτοιμη εν συγκρίσει με τον αντίπαλο και αυτό για το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει σε σχέση με το δικό μας που αρχίζει στις 27/10.

Καλώ όλο το φίλαθλο τον κόσμο της Λευκάδας να έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Νίκης Λευκάδας, γιατί είναι κάτι το οποίο μπορεί να μην το ξαναζήσουμε”.

Από την μεριά της η πρόεδρος της Νίκης Λευκάδας Γεωργία Λάζαρη σχολίασε: 

”Ίσως είναι η μεγαλύτερη στιγμή για τη Νίκη Λευκάδας! Μια προσπάθεια από εμάς και από όλους εσάς που έχετε στηρίξει, και στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα μας. Για μια ακόμη φορά σας θέλουμε κοντά μας, δίπλα μας.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…