Κεντρική Elite League Η τριάδα «φωτιά» του Ιπποκράτη Κω

Η τριάδα «φωτιά» του Ιπποκράτη Κω

laane ethnikos ippokratis

Ο Ιπποκράτης Κω έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς μετράει μέχρι στιγμής 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στο Ψυχικό, η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη πανηγύρισε τη νίκη στη δεύτερη παράταση με 85-83.

Κορυφαίος και καθοριστικός ήταν ο Ράιτ Λάανε, ο οποίος στο τελευταίο δευτερόλεπτο της δεύτερης παράτασης πέτυχε το νικητήριο τρίποντο της ομάδας. Ο Εσθονός έδειξε ότι διαθέτει κρύο αίμα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο είχε 0/7 τρίποντα, αλλά στο καθοριστικό σημείο δήλωσε «παρών». Ο πρώην παίκτης του Εθνικού, παρότι ήταν άστοχος από τη γραμμή του τριπόντου, βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, καθώς εκτός από το νικητήριο τρίποντο είχε συνολικά 22 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ιπποκράτη.

Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Αποστόλης Ναούμης, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής κόντρα στο Ψυχικό μέτρησε 21 πόντους (4 πόντους). Στο πρώτο παιχνίδι του Ιπποκράτη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό πραγματοποίησε εξίσου καλή εμφάνιση και με 20 πόντους, είχε χαρίσει στην ομάδα του Συμεωνίδη την πρώτη της νίκη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Χαρίσης, που σημείωσε 17 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…