Κεντρική A2 Η πρωτοβουλία του Ηρακλή και η ανάγκη συμπόρευσης

Η πρωτοβουλία του Ηρακλή και η ανάγκη συμπόρευσης

Στον Ηρακλή θέλουν με κάθε τρόπο να έχουν την καλύτερη δυνατή προβολή και για τον λόγο αυτό προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά…“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως ο αγώνας της Ομάδας μας με το Μαρούσι θα μεταδοθεί ζωντανά σε τηλεοπτική/διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι μας στο Youtube. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/10 στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Ευχαριστούμε την ΕΟΚ για την άδεια μετάδοσης και αυτού του αγώνα, αλλά και τη διοίκηση του Γ.Σ. Αμαρουσίου. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 στοχεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των αγώνων της Ομάδας μας και την προβολή των προσπαθειών των Αθλητών μας, αλλά κατ’ επέκταση και όλων των σωματείων. Στο πλαίσιο αυτό κινούμαστε, ελπίζοντας πως συνοδοιπόροι μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι, όπως είναι μέχρι τώρα, όλα τα Σωματεία και η Ομοσπονδία, για το καλό του πρωταθλήματος και του Ελληνικού Μπάσκετ”.

Φυσικά, θα ήταν ευχής έργον να μεταδίδονται οι περισσότερες αναμετρήσεις, έστω και και ιντερνετικά πάντα σε συνεργασία με την ΕΟΚ για όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Ολο αυτό θέλει κεντρική διαχείριση και στοχευμένη πρωτοβουλία, αφού η Α2 είναι πολύ ανταγωνιστική. Αλλωστε, η Πολιτεία έχει δείξει ενδιαφέρον για την Basket League, γιατι όχι και για την Α2;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…