Κεντρική A2 Η παρουσίαση του Ιωνικού Νίκαιας
A2

Η παρουσίαση του Ιωνικού Νίκαιας

Την παρουσίαση  παικτών-φανελών της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε χθες ο Ιωνικός Νίκαιας- Affidea. Σε μια ωραία εκδήλωση σε μαγαζί του Πειραιά έγινε η παρουσίαση της ομάδας σε συνδυασμό με της ανακοίνωση της συνεργασίας με την εταιρεία Affidea.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, κ. Γ. Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκαιας – Ρέντη, κ. Γ. Μπακατσέλος και εκπρόσωποι της Affidea, αντιπροσωπεία των “Rangers”, ο Αντιπρόεδρος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ιωνικού, κ. Φώτης Σιακάρας, αντιπροσωπεία των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Ιωνικού και ο κ. Γ. Κίζας ο οποίος εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Ιωνικό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το βίντεο της «Ιστορικής Αναδρομής», συνεχίστηκε με το νέο βίντεο – ανασκόπηση που έβγαλε η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας. Έπειτα το λόγο πήρε αρχικά, ο Πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος έκανε αναφορά στη μεγάλη χορηγική συμφωνία με την Affidea και τους μεγάλους στόχους του Ιωνικού.

Ο κ. Τσάπας δήλωσε:
Ο μοναδικός σκοπός της ομάδας μας  δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά και το ότι θέλουν να δημιουργηθεί ένας “πυρήνας” νέων αθλητών που θα αγαπήσουν και θα ασχοληθούν με το μπάσκετ. Τόνισε ότι ελπίζει του χρόνου να είναι 1000 τα παιδιά των ακαδημιών ξεπερνώντας δηλαδή κατά πολύ το σημερινό αριθμό των τριακοσίων παιδιών.
Ακολούθησε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, κ. Ιωακειμίδης ο οποίος δήλωσε ότι:
Η δουλειά της ομάδας είναι να κερδίζει μέσα στο παρκέ ώστε να έρθει η άνοδος και ότι δική του δουλειά είναι να ασχοληθεί με όλα τα εξωαγωνιστικά είτε αυτό λέγεται γήπεδο είτε κάτι άλλο.
Ακολούθησε ένα «εισαγωγικό» βίντεο της Affidea για να λάβει το λόγο ο εκπρόσωπός της, ο οποίος εκφράστηκε με θερμά λόγια για τον ιστορικό σύλλογο αλλά και για τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήρε τόσο ο προπονητής , Μάριος Γούναρης όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Ανδρέας Παπαδόπουλος τονίζοντας και οι δύο αφενός τη σημαντικότητα της σύναψης της νέας χορηγικής συμφωνίας για τον Ιωνικό όσο και το ότι να έχουμε υγεία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Καρδίτσα: Έτσι κέρδισε το Μαρούσι [vid]

H Καρδίτσα κάνει ονειρική σεζόν φέτος και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο ΑΣΚ πανη…