Κεντρική Basket League Ολυμπιακός H ομιλία του Μπλατ στα αποδυτήρια μετά το διπλό στη Βιτόρια (vid)

H ομιλία του Μπλατ στα αποδυτήρια μετά το διπλό στη Βιτόρια (vid)

davied blatt

Ντέβιντ Μπλατ μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στη Βιτόρια μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες του και τους εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα και το αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” φρόντισε να τους “προσγειώσει” και να τους πει ότι έρχεται ένας δύσκολος αγώνας με την Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια ποιοτική νίκη. Εκτιμώ το γεγονός ότι όσοι έπαιξαν, είτε για λίγο είτε για πολύ χρόνο, μπήκαν και πάλεψαν. Έτσι κάνουν οι ομάδες. Κάποια μέρα είναι του ενός, κάποια άλλη ενός άλλου παίκτη. Όλοι μπαίνουν και προσπαθούν να προσφέρουν κάτι. Ο Γιώργος (σ.σ. Μπόγρης) δεν έχει παίξει όλο το χρόνο και του έλεγα κάθε μέρα “Θα παίξεις”. Κι έπαιξε, μπήκε μέσα και έκανε 3-4 πολύ σημαντικές φάσεις. Γι’ αυτό είναι οι ομάδες.

Ξεκινήσαμε με δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά αυτά είναι πλέον πίσω μας. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά μας και τι μπορούμε να χτίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Τώα επιστρέφουμε, θα ξεκουραστούμε καλά και θα προετοιμαστούμε για μια πολύ δυνατή επιθετικά ομάδα όπως η Αρμάνι. Δεν θέλω να σας βάλω πίεση, αλλά αυτοί ξέρουν καλά να τρέχουν και να σκοράρουν με διαφορετικούς τρόπους. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την πρόκληση, να κάνουμε καλύτερη αμυντική δουλειά από ό,τι απόψε (σ.σ. χθες). Αν δεν ήταν η μέρα σας, αφήστε το πίσω σας και ελάτε πίσω την επόμενη μέρα και δώστε μας το παιχνίδι. Ελάτε να βγούμε την Παρασκευή και να αφήσουμε την καρδιά μας στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…