Κεντρική Elite League H Καρδίτσα που εντυπωσιάζει κι η μεγάλη ευκαιρία της

H Καρδίτσα που εντυπωσιάζει κι η μεγάλη ευκαιρία της

karditsa 1

Η Καρδίτσα είναι αναμφίβολα η ομάδα που κλέβει τις εντυπώσεις στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα, αν κι είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρεις νίκες και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρέα με τους Ηρακλή, Κόροιβο κι Ερμή Αγιάς.

Οι Θεσσαλοί “λύγισαν” εντός έδρας τον Κόροιβο, χάρη σε buzzer beater του Κακλαμάνου στην πρεμιέρα, πάλεψαν στα ίσια, αλλά ηττήθηκαν από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, νίκησαν άνετα τον Ιπποκράτη στην Καρδίτσα, ενώ τελευταίο τους θύμα ήταν ο ισχυρός Διαγόρας Δρυοπιδέων.

Παρότι η ομάδα του Γιάννη Τζήμα ήταν πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές στο Αιγάλεω, κατάφερε στα τελευταία λεπτά να κάνει μία μεγάλη ανατροπή και να πάρει ένα σπουδαίο “διπλό” απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ υψηλούς στόχους.

Εφόσον η Καρδίτσα συνεχίσει σ’αυτό τον ρυθμό, θα έχει την ευκαιρία τις επόμενες αγωνιστικές να παγιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κι αυτό γιατί το πρόγραμμα της είναι βατό σε σχέση μ’ αυτό που είχε στο ξεκίνημα.

Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν φυσικά, ωστόσο οι επόμενοι αντίπαλοι της είναι τουλάχιστον στα μέτρα της. Στις επόμενες έξι αγωνιστικές, η Καρδίτσα έχει τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που πρέπει να τα πάρει. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Αμύντα (5η), το Ψυχικό (7η), τον Ερμή Αγιάς (8η) και τον Απόλλωνα Πάτρας (10η), ενώ τα ενδιάμεσα εκτός έδρας παιχνίδια είναι με Εθνικό (6η) και Μαρούσι (9η).

Το σίγουρο είναι ένα. Ο θεσσαλικός σύλλογος έχει όραμα και πλάνο και κάθε χρόνο πραγματοποιεί ένα βήμα παραπάνω, έχοντας αξιόλογους ανθρώπους που αφιερώνουν καθημερινά πολύ χρόνο για την ομάδα. Για να δούμε φέτος, ποιο θα είναι το ταβάνι της Καρδίτσας;

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…