Κεντρική Διεθνή Γκίκας: “Αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να μας πάει μακριά…”

Γκίκας: “Αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να μας πάει μακριά…”

Προμηθέας

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Γκίκας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την μεγάλη νίκη του Προμηθέα κόντρα στην Μπεσίκτας, τόνισε πως το συστατικό της επιτυχίας για την ομάδα της Πάτρας είναι ότι όλοι παίζουν για το σύνολο και αν συνεχίσουν έτσι τότε μπορούν να προχωρήσουν και άλλο στο Basketball Champions League.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Γκίκας στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Όπου πάει. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Έχουμε από πέρυσι μια ομάδα σε στέρεες βάσεις, με 10-11 παίκτες σε ίσο επίπεδο. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν εδώ το κατάλαβαν αυτό. Σημασία έχει πρώτα να είσαι καλός συμπαίκτης. Όποιος είναι καλά παίρνει την μπάλα και σκοράρει. Είμαστε ομάδα, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, πρώτα στην άμυνα και μετά στην επίθεση. Νομίζω πως αυτό μπορεί να σε πάει πολύ μακριά”.

Σχετικά με το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας, που ακολουθεί για τους Πατρινούς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, είπε: “Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε κάθε φορά. Δεν θα κοιτάξουμε την ιδιαιτερότητα του Κυπέλλου. Δεν έχουμε ετοιμαστεί ακόμα, τώρα θα ξεκινήσουμε. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ξεκινάμε με λογική ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και ό,τι γίνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…