Κεντρική Basket League Χολαργός Γιάνκοβιτς: “Κάναμε αυτά που ζήτησε ο προπονητής και κερδίσαμε”

Γιάνκοβιτς: “Κάναμε αυτά που ζήτησε ο προπονητής και κερδίσαμε”

vlado holargos 29.10.18

Ο Χολαργός πήρε μεγάλη νίκη, τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική, απέναντι στον ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική της Basket League. Ηγέτης της ομάδας των Βορείων προαστίων για ένα ακόμη παιχνίδι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος ήταν καθοριστικός στην νίκη επί του “δικεφάλου”.

Ο παίκτης του Χολαργού έκανε δηλώσεις στο σάιτ της ομάδας και αναφέρθηκε στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ομάδα θέλει την στήριξη του κόσμου και τέλειωσε τις δηλώσεις του με αναφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ξέραμε ότι παίζαμε ένα ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει έναν καλό προπονητή και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Το πιο βασικό κατά την γνώμη μου είναι πως κάναμε αυτά που ζήτησε ο προπονητής μας, όσον αφορά την προσέγγιση του ματς. Σ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό λειτουργήσαμε ανάλογα με αυτά που είχε σχεδιάσει ο κόουτς με τους συνεργάτες του και ήρθε η νίκη για την οποία είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Δυο πράγματα ήταν εκείνα που έκριναν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήταν το γεγονός ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη σχεδόν την διάρκεια του και το δεύτερο σ’ ένα νεκρό σημείο που είχαμε και εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και πλησίασε στο σκορ, μείναμε ψύχραιμοι, βάλαμε μεγάλα σουτ και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει.

Θα θέλαμε ο κόσμος να είναι πιο ενεργός. Είμαστε από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που εκπέμπουν υγεία και έχουν ένα ωραίο σύνολο που αρέσει σε κάθε μπασκετικό μάτι. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη, ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ που είναι δύσκολος και τον κάνει δυσκολότερο το γεγονός ό,τι ο αντίπαλος έχει χάσει την προηγούμενη αγωνιστική από τον Προμηθέα. Έχουμε περισσότερο από μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε επικίνδυνοι, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο για διάκριση, θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να το ευχαριστηθούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…