Κεντρική Γ' Εθνική Γ’ Εθνική: Τζάμπολ στον ανταγωνιστικό 2ο Νότο – Το πρόγραμμα της ημέρας

Γ’ Εθνική: Τζάμπολ στον ανταγωνιστικό 2ο Νότο – Το πρόγραμμα της ημέρας

ofi deilino tournoua padouvas

Ο δεύτερος όμιλος του Νότου της Γ’ Εθνικής είναι σίγουρα πιο αδύναμος από τον πρώτο όμιλο. Δεν έχει τόσο ισχυρές ομάδες και τόσο μεγάλα ονόματα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είναι κι εξαιρετικά ανταγωνιστικός, μιας και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων.

rallis

Με τον Βασίλη Ράλλη στον πάγκο του για ακόμα μία χρονιά, ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική και την επιστροφή του στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι Κρητικοί θα αγωνίζονται φέτος στα “Δύο Αοράκια” και στοχεύουν ψηλά, έχοντας ένα καλό ρόστερ.

Οι νησιώτες, βέβαια, δεν θα έχουν εύκολο έργο, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην κατηγορία που έχουν εμπειρία και ποιότητα. Ποιος μπορεί να διαγράψει, άλλωστε, τον Λοκρό Αταλάντης και τον Ερμή Σχηματαρίου, οι οποίοι έχουν έμπειρους παίκτες που ξέρουν καλά την κατηγορία κι έχουν αποδείξει τις περασμένες σεζόν πως γνωρίζουν καλά τον τρόπο για να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις.

Ανταγωνιστική ομάδα έχει, βέβαια, και η Αγία Παρασκευή του Παναγιώτη Κακαλιά, η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι με ποιοτικούς παίκτες, όπως οι Τσαμπής, Χρονόπουλος και Μαυροειδάκος.

Η παρουσία του Κορωπίου και του ΕΦΑΟΖ, οι οποίοι έχουν ικανότατους προπονητές στον πάγκο τους (Χατζηπανηγύρης και Ζήβας), δεν περνάει απαρατήρητη, όπως και της Χαλκίδας, η οποία άλλαξε διοίκηση κι ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας για ηγέτη τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη.

Η νεανική ομάδα των Μελισσίων θα τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω της και είναι ικανή να πλασαριστεί ψηλά, ενώ ισχυρές μονάδες έχει κι ο Άρης Θήβας, με τους Γεωργούτσο και Καλεμτζάκη.

Γενικότερα, η μάχη για την άνοδο και την παραμονή αναμένεται να είναι “σκληρή” και να κρατήσει μέχρι τέλους. Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να χρίσει κάποιον φαβορί ή αουτσάιντερ.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Κοντόπευκου 15.00 ΚΑΠ-Βούρειος ΑΟΛ Χίου Κώτσου-Χατζημάρκος (Λιμνιάτης)

Δύο Αοράκια 13.00 ΟΦΗ-ΑΣ Καλλιθέα Ρόδου Σκαλτσής-Μελισσάρης (Γιαννακουδάκης)

ΣΕΦ (βοηθ.) 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Άρης Θήβας Μαρίγλη-Ροδίτης (Πόθου)

Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης Τρ.-Λοκρός Αταλάντης Καρανικόλα Αλ. –Μαραγκάκης (Ζώης)

Μελισσίων 17.00 ΚΑΟ Μελισσίων-ΑΕ Έξω Παναγίτσας Καμήτσος-Τσακολογιάννης (Ζερδεβάς)

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Δειλινό Λογοθέτης-Καραμπιτσάκος (Σταματόπουλος)

Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Ερμής Σχηματαρίου Καρακωνσταντόπουλος-Αντωνίου Γ. (Παπαγιαννόπουλος)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…