Κεντρική Γ' Εθνική Φουλ επίθεση από Ακράτα! “Όλα στον βωμό του χρήματος κ. Σκαραφίγκα”;

Φουλ επίθεση από Ακράτα! “Όλα στον βωμό του χρήματος κ. Σκαραφίγκα”;

Η ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Σκαραφίγκα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερμή Αγιάς, προκάλεσε την “έκρηξη” της Ακράτας.

Η πρώην πλέον ομάδα του Έλληνα τεχνικού εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σκαραφίγκα, αλλά κι “επιτέθηκε” σ’ αυτόν για το γεγονός ότι την εγκατέλειψε μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Ο ΑΚΡΑΤΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ και τον ευχαριστεί για την έως τώρα συνεργασία… Δυστυχώς ο κ.Σκαραφιγκας δεν εκτίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε το ΔΣ και ο κόσμος της ΑΚΡΑΤΑΣ και προτίμησε να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την ομάδα (μετά την πρώτη αγωνιστική) που ο ίδιος έστησε και προετοίμασε και την οποία το ΔΣ ενέκρινε με μεγάλες οικονομικές θυσίες και τεράστιο αγώνα… Θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές βέβαια…

ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κ.Σκαραφιγκα ;;; ΗΘΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι αξίες που δεν γνωρίζετε ;;; Δεν σας δώσαμε πότε το δικαίωμα να παίξετε με την ομάδα της ΑΚΡΑΤΑΣ…, αντιθέτως σας φερθήκαμε άψογα με εντιμότητα ,πνεύμα συνεργασίας και φερεγγυότητα… Για εμάς πάνω από όλα είναι Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!! Με το χρόνο αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας όλων και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια !!! Καλή συνέχεια στον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ κ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ… AKRATA BC – Μια ΠΟΛΗ ,μια ΟΜΑΔΑ ,μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!! Μαθαίνουμε από τα λάθη μας… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Γράφεται το όνομα της ομάδας στο νέο κλειστό

Εδώ και καιρό οι εργασίες στο κλειστό των Λιοσίων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκε…