Κεντρική Β' Εθνική Φιλικό του Απόλλωνα με τη Χαλκηδόνα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς (vid)

Φιλικό του Απόλλωνα με τη Χαλκηδόνα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς (vid)

xalkidona apollon

Την Τετάρτη ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχτηκε την ομάδα της Χαλκηδόνας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Καλαμαριάς και στο οποίο υπήρξε η ευκαιρία για τους προπονητές να τεστάρουν τους παίκτες τους εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αναφέρει:

“Την ομάδα της Χαλκηδόνας αντιμετώπισε την Τετάρτη (31/10) σε εντός έδρας φιλικό παιχνίδι ο Απόλλων Καλαμαριάς. Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ. Απέναντι στη Χαλκηδόνα η οποία αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καραμιχάλης τέσταρε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας λίγες μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και του εκτός έδρας παιχνιδιού (4/11, 18.00) κόντρα στον Αστέρα Σίνδου. H προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη (1/11) με μια προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, στο ΔΑΚ Καλαμαριάς”.

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό πατώντας εδώ

Δείτε επίσης κάποιες φάσεις… Οπως ενημέρωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς “την Πέμπτη (1/11) περισσότερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα απέναντι στην ομάδα της Χαλκηδόνας, στο επίσημο κανάλι του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UC3BtzKTZDends1ZagAatmDg)! Στις συγκεκριμένες δύο φάσεις, Μαχαιριανάκης και Αγραφιώτης αφήνουν την μπάλα στο καλάθι…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…