Κεντρική Elite League Εργασίες συντήρησης στο κλειστό της “Πυρκάλ”

Εργασίες συντήρησης στο κλειστό της “Πυρκάλ”

Κορασίδες

Ο Αμύντας την τρίτη αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας αγωνίζεται εκτός έδρας και συγκεκριμένα στον Πειραιά κόντρα στον Εθνικό. Οι άνθρωποι του κλειστού γυμναστηρίου “Πυρκάλ” βρήκαν την ευκαιρία και πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης.

Αναλυτικά:

“Εργασίες συντήρησης και στεγανοποίησης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στον Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού «ΠΥΡΚΑΛ».

Ο Α.Ο. Αμύντας Δάφνης – Υμηττού προχώρησε στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, τις οποίες χρησιμοποιεί για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Μετά την περσινή τοποθέτηση νέων προβολέων τεχνολογίας led και της στεγανοποίησης της οροφής του Κλειστού του Υμηττού υλοποίησε μικρές εργασίες συντήρησης της στεγανοποίησης της οροφής, καθώς προχώρησε και στην τοποθέτηση νέων ταμπλό στις μπασκέτες. Στόχος του Συλλόγου είναι η συνολική βελτίωση των εγκαταστάσεων, για την καλύτερη δυνατή «στέγαση» της ομάδας Ανδρών και Γυναικών μας, τη φιλοξενία των αντιπάλων ομάδων της Α2 Ανδρών και Γυναικών, των φιλάθλων, καθώς και των προπονήσεων και των αγώνων όλων των τμημάτων της Ακαδημίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…