Κεντρική NBA Επέστρεψαν από την “κόλαση” κι “απέδρασαν” οι Σέλτικς! (vids)
NBA

Επέστρεψαν από την “κόλαση” κι “απέδρασαν” οι Σέλτικς! (vids)

tatum george

Οι Μπόστον Σέλτικς έχαναν με 50-34 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, σουτάροντας με 32% στα σουτ εντός πεδιάς κι έχοντας 0/11 τρίποντα! Οι παθογένειες των πρώτων ματς έδειχναν να κάνουν και πάλι μια δυναμική εμφάνιση αλλά τα πάντα μεταβλήθηκαν στην επανάληψη…

Συγκεκριμένα, οι περσινοί φιναλίστ της Ανατολής σκόραραν 67 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, με 7/10 τρίποντα στην 3η περίοδο και με σερί 16-1 στα τελευταία λεπτά! Κάπως έτσι, ήρθε και η νίκη με 101-95, καθώς ο Μάρκους Μόρις έβαλε στο καλάθι το μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς, το τρίποντο με 27.9” για τη λήξη.

Ηγέτης των Σέλτικς ήταν και πάλι ο Τζέισον Τέιτουμ, ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας μέχρι στιγμής στη σεζόν. Ο μελλοντικό σούπερ-σταρ σταμάτησε στους 24 πόντους με 8/18 σουτ και 7/7 βολές, φανερώνοντας ξανά τη στόφα του μεγάλου σκόρερ που διαθέτει. Ο Κάιρι Έρβινγκ είχε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αναζητώντας τον σούπερ-σταρ εαυτό του ενώ ο Μόρις προσέφερε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ από τον πάγκο, μαζί, φυσικά, με το μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κατέστρεψε τα στεφάνια με 13 πόντους, 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 5/20 σουτ ενώ ο Πολ Τζορτζ δεν πήγε καθόλου πίσω, με 7/22 προσπάθειες! Η Οκλαχόμα ολοκλήρωσε το ματς με 39.4% στα σουτ εντός πεδιάς και με 7/28 τρίποντα ενώ μοίρασαν μόλις 19 ασίστ για 16 λάθη, παραμένοντας χωρίς νίκη στην τρέχουσα σεζόν (0-4).

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…