Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Επέκταση συμφωνίας Ολυμπιακού- Marine Tours

Επέκταση συμφωνίας Ολυμπιακού- Marine Tours

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Marine Tours ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέχρι το 2022. Οι “ερυθρόλευκοι” και ο ταξιδιωτικός οργανισμός πορεύονται μαζί από το 2015 και θα κλείσουν 7 χρόνια συνεργασίας.

Η αναλυτική δήλωση της ΚΑΕ:

“H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της Χορηγικής συνεργασίας με την Marine Tours, Υπερήφανο Χορηγό της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Επίσημο Ταξιδιωτικό οργανισμό της Ομάδας από το 2015. Συγκεκριμένα, η συμφωνία περιλαμβάνει την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το 2022 και την επέκταση της σε ακόμα περισσότερα εμπορικά επίπεδα με κύριο στόχο την ανάπτυξη των εργασιών της Marine Tours, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φιλάθλους της ομάδας και την ολοένα και ισχυρότερη ανάπτυξη συνεργειών των 2 οργανισμών.

O Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Marine Tours και την επέκταση της χορηγικής αλλά και εμπορικής συμφωνίας μας για τα ερχόμενα 4 έτη, ως το 2022. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες, φιλοσοφία και όραμα με την Marine tours και έχουμε υψηλούς στόχους σε όλους τους τομείς δράσεις μας ενώ ανανεώνουμε αλλη μια σημαντική συνεργασία για την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα των υποστηρικτών μας, στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής εντός και εκτός παρκέ!»

Ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία πλάι στον Ολυμπιακό, ταξιδεύοντας τους στόχους και τους αγώνες του για διάκριση εντός και εκτός συνόρων. Σε μία τέτοια ομάδα, που αν μη τι άλλο έχει βαθειά ριζωμένες στο DNA της τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και την απαράμιλλη αγάπη για τον Πειραιά, δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστός υποστηρικτής από τη Marine Tours. Η συνέχεια της κοινής μας πορείας γεμίζει τόσο εμένα, όσο και όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας με χαρά και υπερηφάνεια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Θάνατος Ίβκοβιτς – Τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ

Ο θάνατος του «Σοφού» Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αναμφίβολα ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για το …