Κεντρική Γ' Εθνική Εντυπωσιάζει η Κηφισιά

Εντυπωσιάζει η Κηφισιά

papadopoulos

Ο πρώτος όμιλος του Νότου της Γ’ Εθνικής είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς των τελευταίων χρόνων, μιας και συμμετέχουν ομάδες με ισχυρά ρόστερ που έχουν σαν στόχο την άνοδο.

Το Αιγάλεω, ο Ιωνικός ΝΦ και η Μεγαρίδα επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά στις πρώτες δύο αγωνιστικές, κάνοντας το “δύο στα δύο” στο πρωτάθλημα.

Το απόλυτο στις νίκες έχει, όμως, και μια ομάδα που λίγοι περίμεναν. Πρόκειται για την Κηφισιά του Κώστα Παπαδόπουλου, η οποία εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα των βορείων προαστίων, παίζοντας αρκετά καλό μπάσκετ, επικράτησε άνετα εκτός έδρας του Άρη Νικαίας με 84-69 για την πρώτη αγωνιστική, ενώ στη δεύτερη νίκησε εντός έδρας τη δυνατή Ακράτα με 90-74, φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την επόμενη αγωνιστική, η παρέα του Κώστα Παπαδόπουλου θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της στην έδρα του πανίσχυρου Αιγάλεω.

Η Κηφισιά είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά ουδείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει, μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…