Κεντρική NBA Ένα… χαλαρό ημίχρονο για τον ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Ένα… χαλαρό ημίχρονο για τον ΛεΜπρόν! (vid)

lebron james

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπαίνει σιγά-σιγά στη διαδικασία… ζεστάματος της “μηχανής” ενόψει της νέας πρόκλησης στη θρυλική καριέρα του. Μπορεί ο “βασιλιάς” να μη δίνει ιδιαίτερη βάση στην απόδοσή του κατά τη διάρκεια της pre-season, παρ’όλα αυτά, ο κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης εποχής του μπάσκετ έδωσε ένα μικρό teaser στους φίλους των Λος Άντζελες Λέικερς, στο χθεσινό φιλικό εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο νέος ηγέτης των Λέικερς έκανε την εμφάνισή του στο Staples Center, τιμώντας τον Κόλιν Κάπερνικ κι έπειτα “εισέβαλε” στο παρκέ, δείχνοντας ένα μικρό κομμάτι όσων θα ακολουθήσουν μετέπειτα στη σεζόν. Με 18 πόντους (6/10 σουτ, 6/6 βολές), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής, ο Τζέιμς γέμισε τη στατιστική του γραμμή σε περιορισμένο χρονικό διάστημα ενώ, στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε στο να επιβραβεύει την απόδοση του νεαρού κι υπερταλαντούχου συμπαίκτη του, Μπράντον Ίνγκραμ, από τον πάγκο!

Όσον αφορά τους τρόπους που αξιοποίησε τις ικανότητές του, ο ΛεΜπρόν έχει τονίσει πολλάκις ότι επιθυμεί να τρέχει συχνά το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος το νεαρό supporting cast που τον περιβάλλει. Έτσι κι έγινε, με τον Τζέιμς να πυροδοτεί συχνά παιχνίδι στο τρανζίσιον ή να επιτίθεται στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης. Από το ρεπερτόριό του δεν έλειψαν, φυσικά, τα δυναμικά drives προς το καλάθι ενώ αξιοποίησε τις καλές αποστάσεις των συμπαικτών του, ώστε να βρει χώρους και να ασκήσει τη “μαγεία” του.

Τα highlights του ΛεΜπρόν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…