Κεντρική NBA Έγινε πλέι-μέικερ και σάρωσε ο Ίνγκραμ! (vid)

Έγινε πλέι-μέικερ και σάρωσε ο Ίνγκραμ! (vid)

brandon ingram lakers

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να ενθαρρύνουν στον μέγιστο βαθμό την ιδέα του “positionless basketball”, δηλαδή του στυλ παιχνιδιού όπου οι θέσεις των παικτών μέσα στο παρκέ είναι ακαθόριστες. Η “αρμάδα” του ΛεΜπρόν Τζέιμς έδωσε μια πρώτη ιδέα αυτής της φιλοσοφίας στους φανς της, με τον Μπράντον Ίνγκραμ να “μετατρέπεται” σε πόιντ γκαρντ και να “σαρώνει” στο παιχνίδι εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς!

Ελλείψει του Ραζόν Ρόντο αλλά και του Λόνζο Μπολ, ο 21χρονος φόργουορντ ανέλαβε καθήκοντα άσου κι ουδόλως απογοήτευσε, τελειώνοντας το ματς με 31 πόντους (10/15 σουτ, 11/15 βολές), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Έχοντας την αρμοδιότητα του κύριου χειριστή της μπάλας, ο υπερταλαντούχος Ίνγκραμ ανέδειξε με μεγαλύτερη ευκολία την scoring φύση του, πετυχαίνοντας καλάθια μετά από ντρίμπλα αλλά και με δυναμικές διεισδύσεις.

Ο Ίνγκραμ, βέβαια, ήταν αυτός που ηγήθηκε των Λέικερς στο κρίσιμο, τελευταίο λεπτό, βάζοντας 6 σερί πόντους και κλέβοντας την μπάλα με το σκορ στο 122-121, 40” πριν από το τέλος. Με τον ΛεΜπρόν να κάθεται στον πάγκο καθ’όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο “διόσκουρός” του στην γραμμή των φόργουορντ βγήκε μπροστά και χάρισε στους Λέικερς την πρώτη τους νίκη στη φετινή pre-season.

Τα highlights του Ίνγκραμ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…