Κεντρική Basket League Δίπλαρος: “Στόχος η νίκη και όχι μόνο η καλή εμφάνιση”

Δίπλαρος: “Στόχος η νίκη και όχι μόνο η καλή εμφάνιση”

diplaros

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε την φετινή Basket League με εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Κύμη, με την ομάδα να δείχνει πως είναι σε καλό επίπεδο παρά την ήττα. Μπροστά της τώρα έχει ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Λήμνο με τον Ήφαιστο και ο Νίκος Δίπλαρος τόνισε πως στης ομάδας είναι η νίκη και όχι μόνο η καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης του Πανιωνίου:

“Στόχος η νίκη και όχι μόνο η καλή εμφάνιση

Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα δώσει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του, αν και στο Κύπελλο, παίξαμε με τον ΠΑΟΚ, στην Θεσσαλονίκη και δεν θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία, κυρίως για τους έξι ξένους παίκτες της ομάδας.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας μου και στα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής περιόδου, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αμφισβήτησε όλες τις δυσοίωνες εκτιμήσεις και προβλέψεις για την δυναμικότητα της φετινής ομάδας τους. Μπορεί να είμαστε μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχει μεγάλη διάθεση συνεργασίας και όλοι δουλεύουμε για την πρόοδο της ομάδας, ώστε να έχουμε την πειστική εμφάνιση που κάναμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ίσως δεν την περίμεναν ούτε όσοι πιστεύουν την φετινή ομάδα, ούτε ο εκάστοτε αντίπαλος μας.

Πιστεύω ότι το «θέλω» μας παραμένει πολύ ισχυρό. Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική τακτική μας και να περιορίσουμε τον μέσο όρο πόντων που δεχόμαστε. Ο Ήφαιστος είναι νεοφώτιστη και νεοσύστατη ομάδα στο πρωτάθλημα και δίνει τον πρώτο αγώνα της στην Λήμνο. Αυτό το γεγονός προσδίδει ενθουσιασμό στην γηπεδούχο ομάδα. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά και αγωνιστικά να παίξει τον δεύτερο «τελικό» του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στην νίκη και όχι μόνο στην καλή εμφάνιση.

Είμαι σταθερά αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας κι αν οι ίδιοι παίκτες είχαμε κάνει μεγαλύτερη προετοιμασία, θα ήμασταν πολύ καλύτεροι. Μέχρι το…ταβάνι μας, έχουμε αρκετά βήματα να κάνουμε. Και θα τα κάνουμε γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει να κερδίσει και αυτή την «μάχη» της επιβίωσης του”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…