Κεντρική Basket League Δίπλαρος:”Να μάθουμε από τα λάθη μας, σκοπός η πρώτη νίκη”

Δίπλαρος:”Να μάθουμε από τα λάθη μας, σκοπός η πρώτη νίκη”

diplaros

Ο Νίκος Δίπλαρος μεσώ  του blog που διατηρεί στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί  με τον Άρη (21/10, 17:00),τονίζοντας πως η ομάδα του Πανιωνίου δεν έχει περιθώριο για άλλες ήττες.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός του Πανιωνίου:

“Αυτοσκοπός η πρώτη νίκη

Προερχόμαστε από δυο ήττες και αυτοσκοπός μας είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, δείξαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί με αντίπαλο την Κύμη, ενώ στην Λήμνο, κάναμε το ίδιο, χωρίς, όμως και την ανάλογη διάρκεια.

Δεν πρέπει να επαναληφθεί η ίδια εικόνα, γιατί δίνουμε περιθώρια στον εκάστοτε αντίπαλο μας, να επιβάλλει τον ρυθμό του και να δημιουργεί διαφορές στο σκορ που δύσκολα ανατρέπονται.

Θα δώσω και πάλι τον χαρακτηρισμό του «τελικού» στον αγώνα με τον Άρη που παίζει σκληρά, κυρίως στην άμυνα του, λόγω και της νοοτροπίας του προπονητή του. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ παίζει στην έδρα του και η άμυνα του πρέπει να είναι, επίσης, πολύ δυνατή και να περιορίσουμε παίκτες που είναι «κλειδιά» στο παιχνίδι του αντιπάλου μας.

Χρειάζεται συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα, γιατί όπως προανέφερα είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από τα λάθη μας. Περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι δίπλα μας, όπως κάνει διαχρονικά και έχει αποδείξει πόσο πολύ βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…