Κεντρική Β' Εθνική Δέλλιος: “Θέμα χρόνου να βγει η δουλειά που κάνουμε”

Δέλλιος: “Θέμα χρόνου να βγει η δουλειά που κάνουμε”

giorgos dellios panerythraikos

Πανερυθραϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά στον Νότιο Όμιλο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, καθώς μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Γιώργος Δέλλιος μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Δάφνη Δαφνίου και τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να βγει η δουλειά, που κάνουν στο παρκέ.

Αναλυτικά:

“Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τις δύο πρώτες Αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τα δύο αρνητικά αποτελέσματα μας έχουν αφήσει λίγο πίσω στο φετινό “μαραθώνιο”, ωστόσο οι ήττες αυτές μας… πείσμωσαν! Προσωπικά, είμαι σίγουρος για εμάς και έχω την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα… θα γυρίσει! Πιστεύω απόλυτα στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Είναι θέμα χρόνου να… βγει η δουλειά που κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο. Είμαστε καινούρια ομάδα, με αρκετά νέα παιδιά, που διαθέτουν πολύ ταλέντο και είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να “δέσουμε” και να βρούμε τη “χημεία” μας. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε σε καλό δρόμο και παιχνίδι με το παιχνίδι όλα αυτά θα βγαίνουν όλο και περισσότερο στο παρκέ.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως ένα από τα δύσκολοτερα των τελευταίων χρόνων, καθώς όλες τις ομάδες είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές και οι διαφορές μεταξύ τους/μας είναι μικρές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, όλοι ξεκινούν από την ίδια σχεδόν αφετηρία. Η Δάφνη Δαφνίου είναι μία ομάδα με πολύ καλά στοιχεία και έχει δείξει στους δύο πρώτους αγώνες ότι θα είναι πολύ δυνατή φέτος. Ωστόσο, απ’ την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και ευελπιστώ ότι η… αρχή θα γίνει αύριο στο Χαϊδάρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…