Κεντρική Basket League Χουγκάζ: ” Παρά τις δυσκολίες, έχουμε δίψα και κίνητρο, είμαστε αισιόδοξοι”

Χουγκάζ: ” Παρά τις δυσκολίες, έχουμε δίψα και κίνητρο, είμαστε αισιόδοξοι”

1988493 1

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε στην Media Day πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Τόνισε μάλιστα ότι παρά τα εμπόδια που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, υπάρχει διάθεση και δίψα για επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Ο χρόνος ήταν εναντίον μας αλλά η διάθεση και η δίψα που βλέπω από τα παιδιά με κάνουν πολύ αισιόδοξο. Τις τελευταίες εβδομάδες προσθέτουμε παιδιά, αλλά πιστεύω ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για το ρόστερ της νέας σεζόν: «Έχουμε 6 ξένους που ο τελευταίος μπήκε… σήμερα σε προπόνηση. Προσπαθούμε να τους εντάξουμε στο πρόγραμμά μας. Έχουμε και τους νέους παίκτες. Καταλαβαίνω το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει, αλλά η δίψα και το κίνητρο είναι σημαντικά εφόδια για εμάς. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά βλέπω σημάδια βελτίωσης. Το άλλο σημαντικό είναι πως 4 από τα 12 παιδιά θα παίξουν για πρώτη φορά αντρικό και είναι από τις Ακαδημίες μας. Υπάρχει δυσκολία, αλλά αυτή η ομάδα έχει ιστορία και παράδοση, αλλά και πάθος και από αυτή εδώ τη γειτονιά και την ιστορία μας βοηθάει να σταθούμε σε δύσκολες καταστάσεις».

Για την επιστροφή του: «Για μένα δεν είναι επιστροφή. Θεωρώ ότι δεν έχω φύγει. Πάντα η σκέψη μου ήταν εδώ. Είμαι από μικρός εδώ. Τα παιδιά μου ξεκίνησαν εδώ, όπως και εγώ. Έχω νιώσει μεγάλες στιγμές, αλλά και δύσκολες. Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου ο Πανιώνιος και το όνειρό μου ήταν να δω την ομάδα ενωμένη, έναν ενιαίο Πανιώνιο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Η κατηγορία φέτος είναι πολύ δύσκολη, από τις ποιο ανταγωνιστικές. Πρέπει να ενισχύσουμε το ελληνικό στοιχείο όλες οι ομάδες. Όταν βλέπω ταλέντο και κίνητρο δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…