Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χωρίς Λοτζέσκι με Ζαλγκίρις, ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια

Χωρίς Λοτζέσκι με Ζαλγκίρις, ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια

matt lojeski

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις(26/10, 21:00) στο ΟΑΚΑ αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ματ Λοτζέσκι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το χθεσινό ρεπό, ξεκίνησε την προετοιμασία των παιχτών του για την 4η αγωνιστικής της regular season της Euroleague απέναντι στην ομάδα από το Κάουνας αλλά δεν θα έχει στην διάθεση του έναν κομβικό παίχτη για το ”πράσινο” ροτέισον, τον Βέλγο σουτέρ που είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν.

Στα εξωαγωνιστικά η ”πράσινη” ΚΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων:

”Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς και των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

Την Παρασκευή 26/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…