Κεντρική Basket League Χολαργός Χολαργός: Με τον κόσμο στο πλευρό του για να γράψει ιστορία

Χολαργός: Με τον κόσμο στο πλευρό του για να γράψει ιστορία

Ο Χολαργός προετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στην Basket League. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα αντιμετωπίσει για τη δεύτερη αγωνιστική τον Κολοσσό Ρόδου και θέλει να πάρει την πρώτη ιστορική νίκη του στην πρώτη κατηγορία.

Οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους για να γράψουν μαζί ιστορία. Ο Χολαργός θέλει τη στήριξη των φιλάθλων τους για να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Αναλυτικά:

“Πανέτοιμοι για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας τους στην Basket League αύριο (13/10, 15.45) στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” είναι στον Χολαργό, με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Άρης Λυκογιάννης δούλεψε καλά όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του και αναμένει αυτό να βγει στο παρκέ, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην πρώτη και ιστορικής σημασίας νίκη της.

Η βοήθεια του κόσμου είναι κάτι που έχουν ανάγκη οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, καθώς με την φωνή τους θα τους δώσουν την ώθηση για να υλοποιήσουν τον στόχο τους. Άπαντες επισήμαναν την σπουδαιότητα της παρουσίας των φίλων της ομάδας που πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει τον Χολαργό να κάμψει την αντίσταση του Κολοσσού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…