Κεντρική Elite League Χατζηκυριακίδης: “Η θέληση μας έδωσε τη νίκη”

Χατζηκυριακίδης: “Η θέληση μας έδωσε τη νίκη”

iraklis

Ο Ηρακλής κέρδισε την Καρδίτσα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, η θέληση των παικτών έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι είναι νωρίς στο πρωτάθλημα και ότι στόχος τους είναι να βελτιωθούν άμεσα και ουσιαστικά.

Αναλυτικά:

“Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ στην άμυνα. Εμείς καταφέραμε να βρούμε λύσεις, έχοντας ποιότητα και βάθος σαν ομάδα, ενώ δεν μπορώ να πω κάτι για τη θέληση των παιδιών, που εξαιτίας αυτής ήρθαν και οι λύσεις. Όλοι ήθελαν πολύ να κερδίσουν και το καταφέραμε, κρατώντας τα λάθη και τα θετικά και πηγαίνοντας τώρα να τα βελτιώσουμε για τον επόμενο αγώνα, που είναι επίσης δύσκολος, μέσα στο Μαρούσι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που ήταν και πάλι στο πλευρό μας και ουσιαστικά μας έσπρωξε στο να παίξουμε καλύτερα στο β’ ημίχρονο και μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Προχωράμε, είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα, βλέπουμε τα λάθη, βλέπουμε τα καλά και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε άμεσα και ουσιαστικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…