Κεντρική Basket League Χάροου: “Περιμένω να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο με ΑΕΚ”

Χάροου: “Περιμένω να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο με ΑΕΚ”

harrow

Δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Basket League o Ράιαν Χάροου .

H ομάδα του Περιστερίου θα υποδεχτεί την Ένωση  (6/10, 18:00) και ο Αμερικανός γκαρντ έκανε κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράιαν Χάροου : “Όλοι ξέρουμε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και απαιτητικό. Δουλεύουμε όμως σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι για τον κάθε αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε. Μέχρι το Σάββατο, θα δούμε το video, θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε αντίπαλοι με παίκτες που έχουν κατακτήσει το Champions League ή που έχουν αρκετές παραστάσεις από ευρωπαϊκούς αγώνες. Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που θα τους ανταγωνιστούμε. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη μετά την χθεσινή νίκη, θα άκουσε κι αυτά που έχει να μας πει ο προπονητής και θα αναζητούμε το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο, γιατί ο κόσμος μας δίνει ώθηση! Το ζήσαμε κόντρα στον Ήφαιστο όμως μαθαίνω ότι το Σάββατο θα έχει πολύ κόσμο και μου ακούγεται ήδη πολύ συναρπαστικό!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…