Κεντρική NBA Χάνει την πρεμιέρα με τους Γουόριορς ο Γουέστμπρουκ!
NBA

Χάνει την πρεμιέρα με τους Γουόριορς ο Γουέστμπρουκ!

russell westbrook

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν θα είναι σε θέση να πάρει στις πλάτες του τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην αποψινή πρεμιέρα του NBA. Ο “εκρηκτικός” σούπερ-σταρ αναμένεται να μείνει στα “πιτς” στο παιχνίδι εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (17/10, 05:30), καθώς το δεξί του γόνατο δεν έχει αναρρώσει από την αρθροσκόπηση στην οποία υπεβλήθη τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μόντε Πουλ από το NBC Sports Bay Area.

Ο Γουέστμπρουκ δεν αγωνίστηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο στην περασμένη pre-season και παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι 100% έτοιμος, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στα παρκέ, αν και δεν αναμένεται να χάσει μεγάλο αριθμό παιχνιδιών.

Το ιστορικό τραυματισμών του “Westbeast” είναι αρκετά περιορισμένο, με το 2013 να είναι η μόνη χρονιά που ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Συγκεκριμένα, είχε υποστεί ζημιά στον μηνίσκο στα πλέι-οφ του 2013 εναντίον των Ρόκετς, όταν είχε συγκρουστεί με τον Πάτρικ Μπέβερλι ενώ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο τον Δεκέμβριο του 2013, κάτι που επαναλήφθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Το ultra-agressive επιθετικό παιχνίδι του, βέβαια, αυξάνει κατακόρυφα την πίεση στα πόδια του, με πολλούς αναλυτές να έχουν εκφράσει τον σκεπτικισμό τους, σχετικά με το πόσο ακόμα μπορεί να αντέξει, παίζοντας με σπασμένα τα φρένα. Οφείλει να σημειωθεί ότι ο Γουέστμπρουκ κλείνει τα 30 του χρόνια στις 12 Νοεμβρίου, έχοντας 10 γεμάτες σεζόν στην “πλάτη” του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…