Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Απορρίφθηκε πρόταση επιχειρηματία για τον Πανιώνιο!

Απορρίφθηκε πρόταση επιχειρηματία για τον Πανιώνιο!

panionios 1

Ο Αχιλλέας Κεραμιδάς ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου, αλλά η πλευρά του Σταύρου Αλευρογιάννη δεν έκρινε συμφέρουσα την προσφορά του.

Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Ιστορικός θα περάσει στα χέρια του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

H επιστολή του Αχιλλέα Κεραμιδά:

“Μετά από πολυήμερες συζητήσεις, ανταλλαγή εγγράφων, συναντήσεις μεταξύ δικηγόρων και οικονομικών στελεχών τόσο δικών μας όσο και του Κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε τη θέση μας.

Ο Κ. Αλευρογιάννης, 24 ώρες πριν την υπογραφή, της μεταξύ μας συμφωνίας, μας ανακοινώσε, ότι επιθυμεί να προβεί στην μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε άλλον επιχειρηματία, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος άλλης ΚΑΕ, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στα ΜΜΕ.

Οι επιχειρήσεις μας δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου και της τεχνολογίας, και δεν αναφέρονται οι επωνυμίες αυτών, διότι η πρόθεση μας δεν είναι να διαφημιστούμε μέσω του μεγαλύτερου και ιστορικότερου σωματίου της Ελλάδας .

Αξίζει να αναφέρθει ότι το ενδιαφέρον μας, ήταν τόσο ουσιαστικό, ώστε να προβούμε σε προφορικές συμφωνίες με νέους παίκτες αλλά και ιστορικά στελέχη του μπάσκετ του Πανιωνίου μας.

Ο Πανιώνιος δεν είναι για ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ! Τις αποφάσεις για την πορεία του, τις έπαιρνε και θα τις παίρνει ΠΑΝΤΑ ο κόσμος του Πανιωνίου.

Με εκτίμηση και σεβασμό στον κόσμο του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης,

Αχιλλέας Κεραμιδάς

Εκπρόσωπος Ομίλου/Μετόχων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…