Κεντρική Διεθνή Απογοητευμένος ο Μπαρτζώκας! “Ειλικρινά δεν κρατάω ούτε ένα θετικό”

Απογοητευμένος ο Μπαρτζώκας! “Ειλικρινά δεν κρατάω ούτε ένα θετικό”

Khimki Bartzokas

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της Χίμκι ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι δεν κρατάει ούτε ένα θετικό από την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

“Οι παίκτες και κυρίως οι νέοι είχαν την ευκαιρία σε αυτό το ματς να μάθουν πώς είναι η Euroleague. Είναι μια λίγκα στην οποία πρέπει να είσαι δυνατός, συγκεντρωμένος και έτοιμος να παλέψεις για κάθε μπάλα. Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Αξίζαμε να χάσουμε με αυτόν τον τρόπο, γιατί χάσαμε όλες τις μάχες. Σε κάθε μάχη στο παρκέ ήμασταν δεύτεροι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός βρήκε αυτοπεποίθηση και άξιζε να κερδίσει. Πρέπει να μάθουμε πώς να παίζουμε μαζί. Δεν μπορούμε να νικήσουμε κανέναν αν παίζουμε ένας εναντίον πέντε. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του. Αν γίνουμε ομάδα, έχω την πεποίθηση πως θα πάμε καλά. Αλλά, πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς.

Ειλικρινά, δεν κρατάω ούτε ένα θετικό. Δεν υπήρχε τίποτα θετικό. Παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν έχουμε κάτι καλό να θυμόμαστε από αυτό το ματς. Το θέμα είναι πώς παίζεις ως ομάδα και πώς ακολουθείς το πλάνο. Ήμασταν διστακτικοί σε όλα. Δεν μπορείς να νικήσεις όταν είσαι δεύτερος στη μπάλα κάθε φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…