Κεντρική NBA Άλλη μια “κοκορομαχία” ανάμεσα σε Γουέστμπρουκ και Μπέβερλι (vids)
NBA

Άλλη μια “κοκορομαχία” ανάμεσα σε Γουέστμπρουκ και Μπέβερλι (vids)

beverley westbroook

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κι ο Πάτρικ Μπέβερλι συνδέονται από ένα “βρώμικο” παρελθόν, γεμάτο από ίντριγκα και τσακωμούς. Η εν λόγω “σαπουνόπερα” συνεχίστηκε και στο χθεσινό ματς ανάμεσα στους Θάντερ και τους Κλίπερς, με τον γκαρντ των φιλοξενούμενων να εξοργίζει τον σούπερ-σταρ της Οκλαχόμα.

Συγκεκριμένα, κατά τα μέσα της 4ης περιόδου κι ενώ ο Γουέστμπρουκ προσπαθούσε να επανακτήσει την μπάλα στα χέρια του, ο Μπέβερλι έτρεξε από την αδύνατη πλευρά κι έπεσε πάνω στα πόδια του, στην προσπάθειά του να πιάσει αυτός την μπάλα! Πρόκειται για μια κίνηση που θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί ως ύποπτη…

Ως φυσικό επακόλουθο, ακολούθησε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους αλλά δεν υπήρξε συνέχεια στο επεισόδιο. Ο κόουτς των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν κάλεσε τάιμ-άουτ, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Γουέστμπρουκ και Μπέβερλι από το να συνεχίζουν το trash-talking.

Εν τέλει, οι δυο τους χρεώθηκαν με μία τεχνική ποινή έκαστος ενώ, ο Μπέβερλι χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ πρώτου βαθμού για το γεγονός ότι έπεσε πάνω στα πόδια του Γουέστμπρουκ.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορεί να δει κανείς πολλές από τις “κοκορομαχίες” Γουέστμπρουκ και Μπέβερλι ανά τα χρόνια, με πιο χαρακτηριστική εκείνη των πλέι-οφ του 2013, όπου ο Μπέβερλι προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Russ στο γόνατο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…