Κεντρική Basket League Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης:”Ομάδα με γεμάτο ρόστερ ο ΠΑΟΚ, σημαντικό να έχουμε τη στήριξη του κόσμου”

Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης:”Ομάδα με γεμάτο ρόστερ ο ΠΑΟΚ, σημαντικό να έχουμε τη στήριξη του κόσμου”

1991369

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, μίλησε για το ματς του Χολαργού με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, ενώ στην συνεχεία στάθηκε στο γεμάτο ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη:

“Ξέραμε ό,τι το παιχνίδι με το Περιστέρι εκτός έδρας θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε τελικά, αλλά πρέπει άμεσα να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά που έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ που αγωνίζεται και στην Ευρώπη στο Champions League της FIBA.

Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε στο γήπεδο μας και με την βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ό,τι μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά αν έρθει ο κόσμος και μας στηρίξει θα είναι σημαντικό για μας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…